Täna saate kuni 30% allahindlust
Kehtib plakatitele. Kehtib vähemalt 39 € ostudele.
Inspiratsioon lastetuppa

Inspiratsioon lastetuppa

Kas on aeg oma lapse tuba kaunistada? Kas otsite inspiratsiooni ja nutikaid kaunistamise näpunäiteid? Siis olete jõudnud õigesse kohta! Lugege meie juhendit, kuhu oleme kogunud 10 parimat näpunäidet teie lapse toa edukaks interjööriks.

1. Mõelge vajadustele (mitte suundumustele)
Lapse tuba sisustades tuleks arvestada pigem lapse vajadustega, mitte sellega, mis on trendikas. Kõik lapsed on erinevad ja neil on erinevad mängu- ja stimulatsioonivajadused. Selleks võib olenevalt lapse vanusest olla hubane nurgake, sobiv voodi, mängunurk, suur diivan või õppimiskoht. Väikestel lastel on sageli suur vajadus rohke põrandapinna järele, kus suurem osa mängust toimub. Kõige pisematele mõeldud lastetoad vajavad seetõttu sageli vaba ruumi põrandal ja nutikad panipaigad saab ehitada vertikaalselt.

2. Muutke ruum isikupäraseks
Lastele meeldib, kui nad end ära tunnevad ja ruum muutub isiklikumaks, kui on näha, kes seal elab. Looge ruum, kus nad saavad hoida eelkoolis või koolis loodud vidinaid ja riputada oma loomingut struktureeritult seintele. Kena nimesilt uksel võib olla nii isiklik kui ka garanteeritud, et teie laps on oma toa üle uskumatult uhke! Lastele meeldib, kui nad tunnevad end ära ja ruum muutub isikupärasemaks, kui näete, kes seal elab. Looge ruum, kus nad saavad hoida eelkoolis või koolis loodud vidinaid ja riputada oma loomingut struktureeritult seintele. Kena nimesilt uksel võib olla nii isiklik kui ka garanteeritud, et teie laps tunneb oma toa üle uskumatult uhkust!

Posters for the children's room

@taamaraaa.a

3. Lase lapsel otsustada
Muidugi on hea küsida lastelt, mis neile meeldib. Kui vastuseks on mustad seinad pealuude ja koletistega, ei pea sa võib-olla nende soove täppi täitma, küll aga leiad laste soovide kaudu hõlpsasti inspiratsiooni enda ideedeks. Kas teie lapsele meeldivad tähed ja kosmos? Või loomad ja loodus? Miks mitte tapeetida seinad trendikas värvitoonis tapeediga, millel on kena tähtede või väikeste visandatud loomade muster? Või riputage üles plakatid ruumimotiividega, mis lastele meeldivad. Meil on suur valik lahedaid lasteplakateid nii ruumimotiivide kui ka loomadega.Muidugi on hea küsida lastelt, mis neile meeldib. Kui vastuseks on mustad seinad pealuude ja koletistega, ei pea sa võib-olla nende soove täppi täitma, küll aga leiad laste soovide kaudu hõlpsasti inspiratsiooni enda ideedeks. Kas teie lapsele meeldivad tähed ja kosmos? Või loomad ja loodus? Miks mitte tapeetida seinad trendikas värvitoonis tapeediga, millel on kena tähtede või väikeste visandatud loomade muster? Või riputage üles plakatid ruumimotiividega, mis lastele meeldivad. Meil on suur valik lahedaid lasteplakateid nii ruumimotiivide kui ka loomadega.

 

Beautiful posters for children

@kamila.byk

4. Täida tuba mängu ja rõõmuga
Lapse elu peaks olema täidetud mängu ja armastusega, nii ka tema tuba! Minimalistlikud trendid on kõik hästi, kuid lapse tuba tuleks sisustada eelkõige mängule ja funktsioonile keskendudes. Seega veenduge, et seal oleks palju praktilisi ruume ja panipaiku ning kaunistage stiilsete detailidega, mis põhinevad mängul ja funktsioonil. Nutikas hoiuruum on oluline, et lapsed saaksid oma lemmikmänguasjadele hõlpsasti juurde pääseda, samas kui teie kui vanem soovite hoida asjad puhtana ja korras. Lapse elu peaks olema täidetud mängu ja armastusega, nii ka tema tuba! Minimalistlikud trendid on kõik hästi, kuid lapse tuba tuleks sisustada eelkõige mängule ja funktsioonile keskendudes. Seega veenduge, et seal oleks palju praktilisi ruume ja panipaiku ning kaunistage stiilsete detailidega, mis põhinevad mängul ja funktsioonil. Nutikas hoiuruum on oluline, et lapsed saaksid oma lemmikmänguasjadele hõlpsasti juurde pääseda, samas kui teie lapsevanemana soovite hoida asjad puhtana ja korras.

5. Kaunista teemaga
Hea viis oma interjööris ühise lõime loomiseks on alustada teemast. See võib olla ruum, loodus, värv või huvi. Teemast lähtudes saate seejärel teha värvivalikuid seintele, värvitud või tapeedile ning mänguasjadele ja seinakaunistustele. Meie plakatikategooriatest leiate hõlpsalt plakateid, mis sobivad kokku, kui soovite luua armsa väikese galeriiseina või riputada kaks plakatit ideaalse paarina kokku. Hea viis interjööris ühise lõime loomiseks on alustada sellest, et teema. See võib olla ruum, loodus, värv või huvi. Teemast lähtudes saate seejärel teha värvivalikuid seintele, värvitud või tapeedile ning mänguasjadele ja seinakaunistustele. Meie plakatikategooriatest leiate hõlpsalt plakateid, mis sobivad kokku, kui soovite luua armsa väikese galeriiseina või riputada kaks plakatit ideaalse paarina kokku.

6. Kasutage põrandat ära
Põrandapind on oluline nii funktsiooni kui ka stiili jaoks. Õiget tüüpi kena vaip on tavaliselt hea lähtepunkt. Väikesed lapsed vajavad põrandal suuri mängualasid ja sageli tasaseid pindu, seega võib sobida veidi õhem vaip, mida on ka lihtne puhtana hoida. Vanematele lastele, kes enam põrandal ei mängi, võib rohkem kasu saada veidi paksemast ja pikast vaibast, millel on mugav kõndida ja mis loob kodusema tunde. Põrandapind on oluline nii funktsiooni kui ka stiili jaoks. Õiget tüüpi kena vaip on tavaliselt hea lähtepunkt. Väikesed lapsed vajavad põrandal suuri mängualasid ja sageli tasaseid pindu, seega võib sobida veidi õhem vaip, mida on ka lihtne puhtana hoida. Vanematele lastele, kes enam põrandal ei mängi, võib rohkem kasu olla veidi paksemast ja pikast vaibast, millel on mugav kõndida ja mis loob koduse tunde.

Furnishing in the children's room

@ooarven

7. Kasutage disaini koos funktsiooniga
Seal on palju stiilset mööblit, riiuleid, vaipu ja panipaiku, mis on spetsiaalselt lastele mõeldud. Praktilised esemed ei pea olema koledad ja igavad, stiilsed disainividinad võivad olla sama lastesõbralikud kui traditsioonilised. Miks mitte valida ka oma lastetuppa stiilne naturaalsetest materjalidest ja värvitoonidest panipaik? Seal on palju stiilset mööblit, riiuleid, vaipu ja panipaiku, mis on spetsiaalselt lastele mõeldud. Praktilised esemed ei pea olema koledad ja igavad, stiilsed disainividinad võivad olla sama lastesõbralikud kui traditsioonilised. Miks mitte valida stiilne looduslike materjalide ja värvidega panipaik ka oma lastetuppa?

8. Julge kasutada mustreid ja värve
Laste ruumid peaksid olema mängulised ja inspireerivad. Lapsed armastavad värve ja vorme ning lastetoas saame julgeda pisut rohkem silma paista kui meie muus sisekujunduses, mis on sageli stiilne puhaste loomulike värvidega Skandinaavia sisekujundusstiilis. Valikus on palju suurepäraseid seinavärve või stiilsetes värvitoonides erinevate põnevate mustritega tapeeti. Seejärel täiendage seinu hästi valitud plakati motiividega. Meie kõigi laste seinakunstivaliku leiate siit. Lasteruumid peaksid olema mängulised ja inspireerivad. Lapsed armastavad värve ja vorme ning lastetoas saame julgeda pisut rohkem silma paista kui meie muus sisekujunduses, mis on sageli stiilne puhaste loomulike värvidega Skandinaavia sisekujundusstiilis. Valikus on palju suurepäraseid seinavärve või stiilsetes värvitoonides erinevate põnevate mustritega tapeeti. Seejärel täiendage seinu hästi valitud plakati motiividega. Meie kogu laste seinakunstivaliku leiate siit.

9. Nutikas salvestusruum
Mitte kusagil mujal kodus pole nutikas hoiuruum nii oluline kui lastetubades. Lapsetoas peame looma mänguruumi ja omama palju vaba põrandapinda, seega on vertikaalse panipaiga ehitamine suurepärane idee. Kasutage kindlasti ära ka voodialust ruumi, kus ratastel sahtlid saavad hõlpsasti luua palju hoiuruumi, millele lapsed hõlpsasti juurde pääsevad, ning kuhu saate peita mänguasjad ja muud vidinad, mida lapsed igapäevaselt ei kasuta. Stiilne õige kõrgusega raamaturiiul, kuhu isegi lapsed ulatuvad, on enamikus lastetubades teretulnud detail. Mitte kusagil mujal kodus pole nutikas hoiuruum nii oluline kui lastetubades. Lapsetoas peame looma mänguruumi ja omama palju vaba põrandapinda, seega on vertikaalse panipaiga ehitamine suurepärane idee. Kasutage kindlasti ära ka voodialust ruumi, kus ratastel sahtlid saavad hõlpsasti luua palju hoiuruumi, millele lapsed hõlpsasti juurde pääsevad, ning kuhu saate peita mänguasjad ja muud vidinad, mida lapsed igapäevaselt ei kasuta. Õige kõrgusega stiilne raamaturiiul, kuhu isegi lapsed ulatuvad, on enamikus lastetubades teretulnud detail.

10. Tuleviku planeerimine
Lapsed kasvavad ja arenevad kiiresti. Nii et kui te oma lastetuba sisustate, pidage meeles, et plaanite ka tulevikku. Võib-olla tuleb voodi mõne aasta pärast välja vahetada ja suuremaks uuendada või lähiajal, kui nooremad lapsed koolieale jõudma, kirjutuslauda vaja. Võib-olla peab riidekapp olema piisavalt suur, et vastu pidada vähemalt 3-5 aastat?Lapsed kasvavad ja arenevad kiiresti. Nii et kui te oma lastetuba sisustate, pidage meeles, et plaanite ka tulevikku. Võib-olla tuleb voodi mõne aasta pärast välja vahetada ja suuremaks uuendada või lähiajal, kui nooremad lapsed koolieale jõudma, kirjutuslauda vaja. Võib-olla peab riidekapp olema piisavalt suur, et vastu pidada vähemalt 3-5 aastat?

Edu teie lastetoaga!